Salted Caramel muffins

Bereidingstijd: 10 minuten

Baktijd: 18 minuten

 

Ingrediënten voor 12 muffins:

  • 3 eieren
  • 150 gr Ísey Skyr Toffee
  • 2 eetlepels ahornsiroop
  • 1 theelepel zoetstof
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 160 gr havermeel
  • 3 karamel blokjes (fudge) in kleine blokjes gesneden
  • Snufje grof zout

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Mix de eieren met de Ísey Skyr en ahornsiroop.
  3. Voeg zoetstof, bakpoeder, havermeel en de karamel blokjes toe en mix alles!
  4. Vet of spray de muffinvormpjes in en verdeel het beslag over de vormpjes.
  5. Zet in de oven en bak de muffins in ongeveer 18 minuten gaar.

Geniet ervan!

Warme havermout crumble met appel en blauwe bessen

Lees meer

Eiwitrijke chia pudding met mango & skyr

Lees meer