Snickers overnight oats

Bereidingstijd: 10 min + 1 nacht wachttijd

 

Benodigdheden voor 2 porties:

  • 250 ml melk
  • ⁠50 g havermout
  • ⁠50 g havermeel
  • ⁠2 tl chiazaad
  • ⁠150 g Ísey Skyr Licht Gezouten Karamel
  • ⁠30 g (suikervrije) pure chocolade (druppels)
  • ⁠20 g ongezouten pinda’s
  • ⁠optioneel: 3 tl (zero) karamelsaus

 

Bereidingswijze:

  1. Schenk de melk in een kom
  2. Doe hier havermout, havermeel en chiazaad doorheen
  3. Roer goed door elkaar
  4. Schep vervolgens de Ísey Skyr er doorheen
  5. Smelt de chocolade au bain marie
  6. Hak de pinda’s grof
  7. Verdeel de havermout over 2 schaaltjes of glaasjes
  8. Verdeel er de gehakte pinda’s overheen
  9. Schenk er optioneel zero karamelsaus overheen
  10. Top af met gesmolten chocolade, verdeel dit over de bovenkant met de bolle kant van een lepel
  11. Laat dit afgedekt een nachtje in de koelkast staan en de volgende dag kun je genieten!

Eet smakelijk!

 

Overnight oats is een ideaal ontbijtrecept wat je in de ochtend geen tijd kost. Je maakt dit een avond van te voren klaar en de volgende dag kun je lekker genieten. Deze snickers overnight oats is daar een perfect voorbeeld van!

 

CHOCOLADEDROOM MET EEN GLANZENDE, ZACHTE GLAZUUR

Lees meer