Skyr ijsjes

Bereidingstijd

10 minuten
Tijd in de vriezer
Minimaal 3 uur

Spullen

Ijsvorm

 

Ingrediënten

400 g Ísey Skyr Vanille

4 Aardbeien

5 biscuits naar keuze
2 el gesmolten kokosolie

 

Porties: 4

 

Bereidingswijze

  1. Doe de biscuits in een schaaltje en verkruimel tot kleine kruimeltjes. Voeg hier de gesmolten kokosolie bij en meng het goed.
  2. Doe het koekmengsel op de bodem van het ijsvormpje.
  3. Snijd de aardbeien in plakjes en meng door de Ísey Skyr Vanille.
  4. Vul de ijsvormpjes met de het mengsel.
  5. Zet de vormpjes voor minimaal 3 uur in de vriezer, het beste is zelfs voor een nachtje.

Wanneer je de ijsjes eruit haalt kun je het vormpje even onder warm water houden, zodat ze er makkelijker uit gaan.

Havermout smoothiebowl met aardbeien, banaan en granola

Lees meer