Toffee-Bananenbrood
Bereidingstijd: 10 minuten en 40/45 min oventijd
Benodigdheden:
- Cakeblik van ongeveer 20 cm
- Bakpapier
Droge ingrediënten:
- 85 gr havermout
- 100 gr Havermeel
- 25 gr Vanille eiwitpoeder
- 2,5 tl bakpoeder
- Snufje zout
Natte ingrediënten:
- 2 bananen
- 2 eieren
- Paar druppels vanille of caramel extract
- 100 gr. Ísey Skyr knijpzakje Toffee
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Meng de droge ingrediënten met elkaar.
- Prak, in een aparte kom, de banaan fijn en voeg hierbij de eieren en de Ísey Skyr en mix goed door elkaar.
- Meng de droge en natte ingrediënten met elkaar tot een egaal beslag.
- Bekleed het cakeblik met bakpapier.
- Giet het beslag in het cakeblik.
- Bak de cake voor ongeveer 40 tot 45 min in de oven gaar. Check na 40/45 min met een satéprikker of de cake niet te nat is.