Perzik-Blauwe bessen crumble

Benodigdheden voor 2 porties:

  • 2 perziken in blokjes
  • 2 eetlepels blauwe bessen 
  • 40 gr havermout 
  • 30 gr havermeel 
  • 1 theelepel kaneel
  • 25 gr kokosolie gesmolten 
  • 10 ml maplesiroop (of honing)
  • Topping
  • 1 knijpzakje Ísey Skyr Perzik 140gr
  • 1 perzik in blokjes

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Meng de havermout met de havermeel, kaneel, gesmolten kokosolie en de maplesiroop tot een plakkerig en kruimelig geheel.
  3. Verdeel de stukjes perzik en blauwe bessen over 2 ovenschaaltjes.
  4. Verdeel vervolgens het kruimeldeeg over de 2 schaaltjes.
  5. Zet de schaaltje voor ongeveer 25 minuten in de oven totdat de crumble goudbruin is.
  6. Serveer warm met Ísey Skyr Perzik en nog wat stukjes perzik!

Havermouttaartjes met Aardbei - Witte Chocolade skyr

Lees meer