Mini mango passievrucht taartjes

Vier Pasen met deze feestelijke mango-passievrucht taartjes! Met maar 6 ingrediënten en de romige Ísey Skyr Mango Panna Cotta smaak zijn ze heerlijk fris en makkelijk te maken. Perfect voor bij de Paasbrunch!

 

Bereidingstijd: 20 min + minimaal 3 uur wachttijd 

 

Benodigdheden voor 6 stuks:

  • 250 g Ísey Skyr Mango Panna Cotta
  • ⁠3 gelatineblaadjes
  • ⁠6 diepvries passievrucht blokjes (ontdooid)
  • ⁠3 volkoren biscuitjes
  • ⁠15 g light boter (voor op brood)
  • ⁠optioneel: een paar druppeltjes vloeibare zoetstof

 

Verder nodig: 6 muffin vormpjes 

 

Bereidingswijze:

  1. Week de gelatineblaadjes minimaal 10 minuten in koud water.
  2. ⁠Stamp de biscuitjes fijn. 
  3. ⁠Smelt de boter en meng dit door de biscuitjes. Dit wordt de bodem van de taartjes. 
  4. ⁠Verdeel de bodem over de 6 muffin vormpjes en zet even in de koelkast. 
  5. ⁠Warm een paar scheppen skyr op in een pannetje (niet koken!), knijp 2 gelatineblaadjes uit en laat deze oplossen in de warme skyr. 
  6. ⁠Roer dit goed door de rest van de skyr en spoel het pannetje goed af. 

Vind je het passievrucht pulp niet zoet genoeg? Doe er dan een paar druppeltjes vloeibare zoetstof doorheen.

  1. ⁠Herhaal stap 6 met een aantal lepels passievrucht pulp en los hier 1 gelatine blaadje in op. Meng vervolgens weer met de rest van het passievrucht pulp.
  2. ⁠Verdeel de skyr over de muffin vormpjes en schenk daarna het passievrucht mengsel eroverheen.
  3. ⁠Laat dit afgedekt minimaal 3 opstijven in de koelkast. Een hele nacht kan ook.

 

Eet smakelijk!

 

APPEL SCHIJVEN MET ÍSEY SKYR LICHT GEZOUTEN KARAMEL

Lees meer