Mini frozen Baked-apple Cheesecake

Bereidingstijd                                   
20 minuten
Tijd in de vriezer
240 minuten

Spullen
IJsblokjesvorm
Steelpannetje

 

Ingrediënten

2 bakjes (340 g) Ísey Skyr Gebakken Appel

250 g roomkaas

100 g granola

2 appels

2 tl kaneel
2-3 tl honing

 

Porties: 6

 

Bereidingswijze

  • Meng de granola met honing en vul ieder vakje van een ijsblokjesvorm met een laagje granola.
  • Snijd de appel in kleine blokjes en bak dit in een pannetje met een beetje roomboter en voeg op het einde wat kaneel naar smaak toe.
  • Meng de skyr met roomkaas tot een geheel en verdeel over de vakjes. Zorg dat je een beetje ruimte overhoudt om bovenop de stukjes appel toe te voegen.
  • Zet de vorm voor minimaal 4 uur in de vriezer. Duw de bevroren cheesecakjes van onder uit omhoog en laat ze voor ongeveer 15 minuten op temperatuur komen voordat je ze eet.