Skyr Bark

Bereidingstijd                                   
5-7 minuten
Tijd in de vriezer
240 minuten

Spullen
Bakplaat
Bakpapier

 

Ingrediënten

400 g Ísey Skyr Vanille

3 el honing of maple syrup

75 g pistachenoten

150 gram vers fruit (frambozen en blauwe bessen)

 

Porties: 8

 

Bereidingswijze

  1. Bedek een bakplaat met bakpapier.
  2. Voeg de honing toe aan de skyr en meng tot 1 geheel.
  3. Halveer de noten en het fruit en meng ongeveer de helft van de noten en fruit door het skyrmengsel heen.
  4. Giet het geheel over de bakplaat tot ongeveer een dikte van 1-1,5 cm en versier met de overgebleven noten en het overgebleven fruit. Druk deze er zachtjes een beetje in.
  5. Zet het geheel en minimaal 4 uur in de vriezer en breek/snijd in stukken. Laat voor ongeveer 15 minuten op temperatuur komen voordat je het eet.

Ísey Skyr Karamel Banoffee toetje

Lees meer