Mango Panna Cotta taartjes

Deze eiwitrijke en romige taartjes zijn de perfecte snack of traktatie.

Ingrediënten (voor 5 stuks):

  • 135 g bladerdeeg
  • 60 g roomkaas light
  • 200 g Ìsey Skyr Mango Panna Cotta
  • 1 eigeel (om in te smeren)
  • 20 g mangostukjes
  • Blaadjes munt

Zo maak je ze:

1️. Steek 10 rondjes uit het bladerdeeg. Maak in 5 daarvan een extra kleiner rondje in het midden.

  1. Stapel de bladerdeegrondjes: leg een rondje met gat op een rondje zonder gat. Herhaal dit 5 keer.
  2. Bestrijk de randen met eigeel en decoreer eventueel met gehakte pinda’s.

4️. Bak 10-12 min op 200°C, tot goudbruin.

5️. Mix Ìsey Skyr Mango Panna Cotta met roomkaas tot een romige vulling.

6️. Druk na het bakken het middelste deel van de bladerdeegbakjes iets naar beneden en laat afkoelen.

7️. Vul ze met het romige skyr-mengsel en top af met mangostukjes en een muntblaadje.

  1. Genieten maar! ✨

Macro's per stuk:
KCAL: 168 | VET: 9 | KHD: 13 | EIWIT: 10

Het recept is van Jeannette op social media bekend als @healthylittlestomach.

 

Warme havermout crumble met appel en blauwe bessen

Lees meer