Ísey Skyr Tiramisu chocolademousse
Ísey Skyr Tiramisu chocolademousse
Met de kerst mogen we best even genieten! Met deze heerlijke Ísey Skyr Tiramisu chocolademousse wordt jouw kersttafel gezond verrast (Smiley)
Bereidingstijd:
- 10 minuten + 1 uur opstijven in de koelkast
- 4 porties
Benodigdheden:
- Steelpan
- Mengkom
Ingrediënten:
- 150 gram pure chocolade
- 100 ml (ongezoete) (amandel)melk
- 2 verpakkingen Ísey Skyr On-The-Go Tiramisu
Toppings:
- 2 verpakkingen Ísey Skyr tiramisu
- 60 gram hazelnoten
- Wat extra gehakte pure chocolade
Bereidingswijze:
- Breek de chocolade in stukjes en doe deze in de mengkom.
- Verwarm de melk in een steelpannetje tot deze net kookt en zet het vuur dan uit.
- Giet de warme melk hier overheen en roer met een garde door, net zolang tot alle chocolade gesmolten is.
- Doe de inhoud van twee zakjes Ísey Skyr in de mengkom en roer dit door het chocolade mengsel heen.
- Verdeel de chocolademousse over 4 glazen. Laat dit minimaal een uur in de koelkast opstijven.
- Hak de hazelnoten grof en rooster deze in een droge koekenpan een goudbruin.
- Serveer de chocolademousse met een eetlepel Ísey Skyr er overheen, de geroosterde hazelnoten en wat extra gehakte pure chocolade.