Ísey Skyr limoencake
Bereidingstijd
10 minuten
Tijd in de oven
40 minuten
Spullen
Cakevorm
Kom
Garde
Zeef
Ingrediënten
400 g Ísey Skyr Lemon Cheesecake
250 g zelfrijzend bakmeel
150 g suiker
2 eieren
60 g zonnebloemolie
Snufje zout
1 limoen
Porties: 10-12 plakken
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden en vet de cakevorm in met boter.
- Roer de skyr, suiker, eieren, zonnebloemolie en zout door elkaar.
- Rasp de limoen geheel en knijp vervolgens uit. Voeg dit toe aan het mengsel en roer het goed erdoorheen.
- Zeef het bakmeel erboven en mix het tot een glad geheel.
- Giet het beslag in de cakevorm en strijk de bovenkant glad.
- Zet de cake voor 40-45 minuten in de oven en laat even afkoelen voordat je het eet.