Ísey Skyr Karamel Banoffee toetje
Ísey Skyr On Top Karamel Banoffee toetje
Bereidingstijd: 5 min
Ingrediënten voor 2 porties:
- Een paar scheppen Ísey Skyr Licht Gezouten Karamel
- 1 banaan
- Een volkoren of haver biscuit
- Een stukje pure chocolade 85%
- Een beetje (suikervrije) chocoladepasta
Bereidingswijze
- Snijd de banaan in plakjes en verdeel een paar plakjes over de bodem van het glas of schaaltje.
- Roer de skyr en schep wat van de skyr boven op de banaan. Daarover verdeel je de rest van de plakjes banaan.
- Verkruimel een half biscuit over de glaasjes, rasp er wat pure chocolade overheen en tot slot drizzle je er wat chocoladepasta overheen.
- De chocoladepasta is makkelijker te drizzlen als je het even kort verwarmt in de magnetron.
Dit feestelijke toetje staat binnen een handomdraai op tafel en is o zo lekker. Je zou bijna denken dat het niet gezond is, maar dat is het wel!