Geroosterde aardappelsalade met Ísey Skyr Naturel
Benodigdheden:
- 750 gr kleine aardappelen (krieltjes kunnen ook)
- 2 stengels bosui in ringetjes gesneden
- 1 komkommer in blokjes
- 150 gr cherrytomaatjes in vieren gesneden
Voor de dressing:
- 3 eetlepels Ísey Skyr Naturel
- 2 eetlepels mayonaise of mayolijn
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruidenmix
- of 2 eetlepels vers en fijn gesneden kruidenmix
- 2 teentjes knoflook fijn geperst
- zout en peper
Hoe maak je het klaar?
- Kook de aardappelen beetgaar
- Verwarm de oven op 190gr.
- Verdeel de aardappelen over een bakplaat bekleed met bakpapier.
(snij de wat grotere aardappelen iets kleiner) - Smash de aardappelen met een achterkant van een glas plat.
- Besprenkel de aardappelen met wat olijfolie, zout en peper. Een bakspray werkt ook erg goed.
- Bak de aardappelen in 30 min krokant in de oven.
- Mix alle ingrediënten voor de dressing goed door elkaar.
- Doe de komkommer, cherrytomaatjes en de gesneden bosui in een schaal en meng dit met de dressing.
- Als de aardappelen afgekoeld zijn, mix je deze met de rest van de salade en maak af met nog wat ringetjes bosui.