Geroosterde aardappelsalade met Ísey Skyr Naturel

Benodigdheden:

  • 750 gr kleine aardappelen (krieltjes kunnen ook)
  • 2 stengels bosui in ringetjes gesneden
  • 1 komkommer in blokjes
  • 150 gr cherrytomaatjes in vieren gesneden


Voor de dressing:

  • 3 eetlepels Ísey Skyr Naturel
  • 2 eetlepels mayonaise of mayolijn
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruidenmix
  • of 2 eetlepels vers en fijn gesneden kruidenmix
  • 2 teentjes knoflook fijn geperst
  • zout en peper


Hoe maak je het klaar?

  1. Kook de aardappelen beetgaar
  2. Verwarm de oven op 190gr.
  3. Verdeel de aardappelen over een bakplaat bekleed met bakpapier.
    (snij de wat grotere aardappelen iets kleiner)
  4. Smash de aardappelen met een achterkant van een glas plat.
  5. Besprenkel de aardappelen met wat olijfolie, zout en peper. Een bakspray werkt ook erg goed.
  6. Bak de aardappelen in 30 min krokant in de oven.
  7. Mix alle ingrediënten voor de dressing goed door elkaar.
  8. Doe de komkommer, cherrytomaatjes en de gesneden bosui in een schaal en meng dit met de dressing.
  9. Als de aardappelen afgekoeld zijn, mix je deze met de rest van de salade en maak af met nog wat ringetjes bosui.

 

Salade met sinaasappel, gerookte kip en mandarijn-mosterddressing

Lees meer

Bevroren Ísey Skyr reep met granola en aardbei

Lees meer