Scrambled Oats met Ísey Skyr Orange-Ginger

Ingrediënten voor 1 portie:

  • 1 kleine banaan of ½ grote banaan
  • 1 ei
  • 40g havervlokken
  • 1/4 tl kaneel
  • Snufje zeezout
  • 50 ml ahornsiroop
  • 1 theelepel kokosolie
  • 100gr Ísey Skyr Limited Edition Orange - Ginger
  • Optioneel: pindakaas on top

 

Bereidingswijze:

  1. Doe de banaan, ei, havervlokken, kaneel, zout en ahornsiroop in een kom en prak tot puree. 
  2. Doe een beetje kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Zodra de kokosolie gesmolten is, voeg je het havermengsel toe en bak je het ongeveer 10 minuten. Blijf met een spatel het mengsel omroeren zodat het in kleinere stukjes gaar en goudbruin wordt. 
  3. Schep de Ísey Skyr Orange-Ginger in een schaaltje en schep de scrambled oats erbij! 

CHOCOLADEDROOM MET EEN GLANZENDE, ZACHTE GLAZUUR

Lees meer